lördag 22 september 2007

Vad gör man när det är mulet?

Vad gör man då när det är mulet? Vi åkte en snabbis till affären och upptäckte att halva Sverige trängdes vid sprithyllan. Det är ju förstås ett sätt att fördriva tiden när solen lyser med sin frånvaro. Vi ville ju inte förneka vårt ursprung utan köpte några Gordon’s Space och en öl och åkte hem för att blogga.
När det var dags för en dusch insåg vi att det funkar så här: Ingen sol – inget varmvatten. Vi har (som alla andra grekiska hus) varmvattentanken på taket som är kopplad till solceller. Duschen igår gick därför snabbare än vanligt.
Igår kväll när vi åkte in mot stan för att internetta och äta, insåg vi att vår äng var helt tom. Shit! Någon har tagit våra djur! Tack och lov upptäckte vi snart att de stod på en äng bara lite längre bort i riktning mot soptunnorna. Nu är de inte fastbudna med rep längre utan får gå fritt innanför ett stängsel.

Vi åt igår middag på Picasso för fjärde och sista gången. Vi satt inne och åt för det var på tok för kallt för att sitta ute.
Vi åt chimichangas och BBQ chicken wings. Mumsigt som vanligt.
Ja, och det blev förstås varsin frozen margarita också. Allt annat vore ju galet. Åsa provade en raspberry som var fantastisk.

När vi vaknade i morse var vädret något bättre än igår men det blåser och molnen är stora.
Vi hade en plan A och en plan B. Då det under frukosten lättade ytterligare något blev det plan A som förverkligades. Vi åkte till Agia Anna och gick vår strandpromenad fast med kläderna på. På slutet blev det faktiskt lite för varmt så vi kunde ta av oss på överdelen.

Det var inte så jättemycket folk på stranden men det låg några soldyrkare där ändå.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Ja moln har man ju inte sett många gånger på er blog.
Jag tycker man riktigt ser på Lill-Åsas axlar att de ser lite uppdragna pga lite svala vindar.
Lika bra att öva inför vad som ska komma eller kooooom hit istället.
Puss Anna