fredag 7 september 2007

Får man sova så här länge fast man är vuxen?

Igår var biodags igen. Vi har ju inte varit där på ett tag av den enkla anledningen att de inte visat filmer helt i vår smak. Det var mysigt att vara tillbaka igen.
Vi slås varje gång över det fantastiska upplägget. Utomhus i det varma mörkret med en servering/bar bakom ryggen, öl eller vin att dricka till jättegoda popcorn.

Igår såg vi Because I said so med Diane Keaton i huvudrollen. Filmen var en typisk amerikansk förutsägbar och lättillgänglig romantisk komedi. Lite småmysigt sådär.

Idag vaknade och trodde inte våra ögon när vi tittade på klockan. 12.15!!! Vi somnade inte ens särskilt sent igår så vi fattade verkligen ingenting. Efter 11,5-timmes sömn tog vi då tag i städning och tvättning (det är ju trots allt fredag). Vi åkte sen ner till S:t George för att äta en sen lunch längst bort på stranden. Jättemysigt ställe med ett tillhörande hotell som såg lite lyxigt ut.
Maten var också jättegod och vi ska helt klart gå tillbaka och äta middag någon annan gång.

Efter maten var tanken att vi skulle spela lite strandtennis. Vi hann inte många bollar förrän en liten kille kom fram och frågade om han fick spela mot Åsa. Det fick han ju självklart.

Efter en kort stund kom hans polare och frågade om han fick spela mot sin kompis. Jaha, där satt vi och tittade på småkillarna som spelade. Vi led ju inte direkt av det.


Ikväll blir det ingen typisk fredagskväll eftersom vi ätit inne så många kvällar denna vecka. Vi planerar istället en mumsig middag på EastWest.

Trevlig helg på er!

Inga kommentarer: