måndag 17 september 2007

Nea Dimokratia vann igen

Det är svårt att följa det grekiska valet på TV och vi blev inte klokare av att prata med servitören på Tha Katso igår. Men vi hade en väldigt trevlig stund där och tittade på folket som gick förbi.
När vi suttit där en stund kändes det inte så lockande och gå hem och laga mat. Ja, vi vet, vi har det bra :) Vi bestämde oss istället för att gå tvärs över torget till en taverna som har en god moussaka. Det var svalt igår kväll och det blåste en del så vi beslutade oss för att sitta en bit in i värmen.
Det roliga med att sitta inne är att man ser lite mer av personalens aktiviteter. Vi tyckte speciellt att kocken hade så fint linne. Kolla in kylskåpet från vilket servitören tömmer ner husets vin. Ett sånt skulle man ha hemma, eller kanske inte...
När vi kom hem slog vi på TV:n och det var då ganska tydligt att Nea Dimokratia hade vunnit igen.
Dagen erbjöd inga stora sensationer och vi har bara njutit i vanlig ordning. Idag var den lilla tjejen tillbaka som tar betalt för solstolarna. Ska inte hon gå i skolan???
Vi lyxade till det med en glass under parasollet.
Ikväll blir det i alla fall hemmakväll med film och popcorn.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej tjejer,
Lill-Åsa är så otroligt brun på sista glassbilden.
Jag tror inte ni kommer bli så mycket hembjudna till kompisar i början när ni kommer hem. Folk väntar nog tills brunfärgen har runnit av er i duschen;-)
Så hur ser planerna ut? Stannar ni kvar i lägenheten tills sista dagen innan ni åker över till Aten?
Hur känns det? Jag förstår att ni längtar halvt ihjäl efter Pontus men annars? Rastlösa? Längtande efter snygga höstkläder??

Puss o kram från en frågvis lillasyster

Anonym sa...

Tänk så här. En veckas semester i Grekland på hösten. Otroligt lyxigt för många och det är vad ni har kvar nu!
Jag älskar hösten men inte hårlöss. Mina 3 grabbar har aldrig haft det men vips har man 2 långhåriga styvdöttrar varav en har det. Har kammat mig med luskam en timme och Magnus har ställt diagnosen: FANTOMLÖSS. Suck.