måndag 10 september 2007

Det har hänt igen


Igår kväll körde vi WM i slappande. Vi hann se två filmer. Först en film i I mördarens spår-serien. Helen Mirren är alltid lika bra. Vi hade sett den tidigare men de är så bra så de kan man se flera gånger. Sen såg vi den svenska filmen Offside. En hel del fotboll men den hade helt klart sina poänger. Vackra svenska vyer och många svengelska-skämt. Den engelska skådespelaren (Brendan Coyle) i Offside har även varit med i en av filmerna i I mördarens spår-serien, så cirkeln blev sluten.

I förmiddags på väg till stranden passerade Naxos Airport.

Mycket charmig liten flygplats där Baggage Claim är nästan lika stor som resten av flygplatsen. Vad vi vet är det två starter till Aten per dag. Kan inte vara så stressigt att vara flygledare här.
Vi hade turen att komma precis innan planet skulle lyfta.

Och här lyfter det.

Vi åkte då vidare till Plaka för ytterligare en underbar dag på stranden. Idag tog vi med oss kameran på vår dagliga promenad. Åsa ville verkligen ta ett foto på ett naket par som låg precis vid vattenkanten men hon fick inte det för Lill-Åsa. ”Jag skäms då...” Därför får ni hålla tillgodo med lite städade foton från dagens promenad.
Vi höll nästan på att snubbla på denna lilla krabat.


Man slås ofta av att vattnet är så rent och klart.

Strax efter 16.00 insåg vi att det har hänt igen. De hade inte heller idag kommit för att ta betalt för våra solsängar och parasoll. Vi fick lite småpanik och packade ihop våra saker och slängde oss på vesporna. Hittills sparade solstolseuro: 12

Ikväll blir det middag i Agia Anna och troligen på den tavernan där vi förra gången mötte Yannis Jr. Ikväll ska vi skåla för Åsas morfar som fyller 84 år idag.

3 kommentarer:

Eric sa...

Hej!
Ni går ju med vinst;-)

Antar att ni njuter lite extra nu den sista tiden!

Fy på sig Lill-Åsa, man gör ju allt för blogen. Det klart att Åsa skulle ha fotat nakenbadarna!

Kramis Anna

Anonym sa...

Fina bilder som varje dag, njuter jag som alla andra säkert & anar att det blivit som en sport att spara solstols pengarna ler* lite kul faktist ;O)

Kram & må så gott & håller med min landsman Anna NJUT !

Anonym sa...

Den annonyma & gömmska är ju såklart jag Lollo ;O)