söndag 9 september 2007

Gratis är kul

Vi vill först passa på att gratulera Marilene som fyller år idag! Hoppas att du har en jätteskön födelsedag. Vi skickar grattiskramar från oss båda så här via bloggen.

Imorse vaknade vi redan vid 10-tiden faktiskt. Men det kan ju ha att göra med att vi somnade tidigare igår :-)

Idag var vi riktigt sugna på strandliv igen och vi bestämde oss för att ta med oss lunchbaguetter. Vi har ju trots allt en (eller tre) kylbag som vi måste använda. Vi åkte därför till affären för att handla lite. Lill-Åsa fastnade på sin vanliga hylla.

Efter mycket noggrant studerande var det det här hon valde. En Mr Shine är ju vad alla behöver.

Till vår stora glädje upptäckte vi också att de äntligen fått in vårt älskade isté som vi saknat den sista månaden. Bara att späda med 1,5 liter kranvatten och sockerfritt är det också.

Glada i hågen och med lunchen i väskan åkte vi till Plaka och unnade oss solstolar och parasoller idag.
Vi kände direkt att det är betydligt svalare idag och att vi faktiskt frös när vi klev upp ur havet. Det blev till att ligga i solen större delen av dagen.
Lunchmackan smakade finemang när det började kurra i magen efter vår promenad.

För övrigt har vi mest läst våra bra böcker och roat oss åt ett norskt gäng vuxna som drack öl och ren varm vodka ur pappmuggar på stranden. Vilka fjortisar. Vårt sug efter alkholhaltig dryck är fortfarande obefintligt efter fredagskvällens utsvävning.
Vid 15.30-tiden insåg vi att de inte kommit för att ta betalt för solstolarna. Vi fick då lite småpanik och slängde oss på vesporna för att inte behöva betala. 6 euro har vi sparat idag!

Ikväll blir det brittiska deckare. Antingen I mördarens spår eller Mord i sinnet. Mysigt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, man förstår ju att ni börjar frysa lite;-) Ser på er termometer att det "bara" är 19 grader på morgonen men å andra sidan så sover ni säkert fortfarande.

Så vad är en Mr Shine? Såg skumt ut...
De där iste påsarna har jag faktiskt letat efter här men inte hittat, tror det kommer smaka gott till sommaren. Har fastnat för peach smaken och får salivutsöndring bara jag ser en flaska i kylarna här.

Stora kramar på er Anna

Anonym sa...

ser ju på korten att ni är äckligt bruna ;o)
kommer hålla sig till nästa vår !!!

Så mysigt att ni tar hand om varandra & njuter än.

Varm kram från mig med +20 iallfall
Lollo