fredag 14 september 2007

Svullarafton

Vi vill börja med att gratulera Jenny som är Lill-Åsa kompis från gymnasietiden som fyller 36 år idag.
Vi vill också gratulera Lynn som fyller 4 år idag. Det charmtrollet har ni sett på foto tidigare på bloggen när hon fick en lillasyster för inte så länge sen.
Igår löpte vi hela linan ut och bestämde oss för en helt osund kväll framför engelsk deckare. Mums.
Idag inledde vi dagen som vi alltid gör på fredagar, nämligen med att städa och tvätta. Vi är så glada för vår fungerande tvättmaskin. Lill-Åsa tog huvudansvaret för tvättningen idag medan Åsa var inne och städade.

När det luktade rent och gott och tvätten hängde på linorna och vajade i vinden, begav vi oss mot Prokopios. Som vanligt passerade vi mulan Mimmi. Hon är nog den sötaste mulan i hela världen tror vi och vi kommer verkligen att sakna hennes vackra ögon med de långa ögonfransarna. Hon förstår svenska faktiskt och vi kan prata länge med henne och hon följer oss alltid med blicken så långt hon kan se oss. Undrar om man kan checka in en mula på planet och i så fall vad kostnaden för övervikten skulle bli.

Vi var glada att se att Mr Donut var kvar på stranden eftersom vi inte varit där på över en vecka. När vi gått promenaden var vi hungriga och satte oss på tavernan O Barbounis.

Lill-Åsa satt och observerade mannen bakom Åsa på fotot och insåg att han somnade vid bordet medan en cigarett i handen.


Vi åt god mat även om de denna gång faktiskt hade alldeles för mycket get i fetaosten för vår smak. Bäh.

Nu har vi antingen fått nya grannar eller också är de bara städtjejer. I lägenheten bredvid vår är det full aktivitet och vi följer med spänning fortsättningen.

Ikväll blir det fredagsmys på hemmaplan med god mat och rosévin.
Trevlig helg på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tjena brudar!
Ett litet livstecken från oss bara. Lite stressade o ska alldeles strax iväg och partaja hos grannarna.
Ha en härlig dag så återkommer jag imorgon.
PUSS