lördag 29 september 2007

Ärligt talat, bättre kan du Sverige.

Igår njöt vi av fredagsmys i 190. Pontus berättade mycket om vad som hänt i skolan under den här tiden. Om kompisarna och tjejerna. På TV visade de sen Mitt feta grekiska bröllop. Nästan lite läskigt, vilket sammanträffande. Vi kom i säng sent, men oj vad skönt det var att krypa ner i sin egen säng.

Vi vaknade av regnet och blåsten. 100 nyanser av grått. Vilket välkomnande, bättre kan du Sverige :-) Vi var rätt snabbt upp ur sängen eftersom knäckebrödet låg och brann i skafferiet. Efter våra kaviarsmörgåsar var det dags att ta tag i posthögen.
Sen var det dags för vår vanliga lilla utflykt på lördagar. Kungens kurva here we come. Till och med Lill-Åsa som tycker att paraplyer är för fjollor kröp in under på väg till garaget. Det blev ett kärt återseende att köra vår nya fina bil.

Kungens kurva var helt galet fullt på folk så här första helgen efter löning.
När vi skulle hem hamnade vi till och med i kö!
Ikväll blir det grekisk kväll på Inteckningsvägen! Åsas systrar med delar av familjer, Åsas mamma Karin och vår vän Cathrine kommer över på knytis. 11 personer blir vi totalt i vår tvåa så det kommer att bli sådär skönt grekiskt intimt och mysigt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hm...bättre kunde Sverige, men vem vet, kanske ordspråket ''Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge'' kan stämma in. Hoppas det. Åh, vilken fin tavla med tullpaner, älskar dom blommorna. Kl. är 9.30 här i Sydney och jag har precis gått en promenad och min son Adam cyklade. Toppenväder ute. Det skall bli 27 grader varmt så idag skall vi åka till en utomhuspool som inte ligger långt härifrån. Ha det gott.
Kram Eva

Anonym sa...

100 nyanser av grått & två bruna fina nyanser till som lyser upp !

Kramiz ni båda !