onsdag 19 september 2007

Muuuuuuuu

Klippningen gick bra igår kväll. Det är lite fascinerande hur mycket personal som behövs för en toppning. En som tar emot. En som tvättar håret. En annan som klipper och sen fönas håret av hon tvättjejen.

Efter klippningen sammanstrålade vi på en bar utanför frissan där Lill-Åsa väntat med en öl, ett badkar fullt med jordnötter och sin bok. Lill-Åsa sträckte sig genast lydigt efter kameran för att föreviga Åsas nyklippta hår men vi upptäckte till vår fasa att vi glömt att ladda kamerabatteriet. Fotona från gårdagskvällen är därför tagna med mobilen och sen mailade från mobilen till vår mailadress, eftersom det inte finns IR på vår dator.
Vi gick sen uppåt mot Gamla stan för att leta efter någonstans att äta. Hittade den ultimata tavernan med utsikt över havet och takåsarna.
Vi promenerade lite i de mysiga gränderna och vi undrar vad den här dörren gör för nytta.

Eftersom det ”bara” är en dryg vecka kvar för oss här på Naxos har vi en del ”vi-ska-bara-besöka-det-här-stället-en-gång-till-för-att-det-var-så-bra”-ställen att avverka. Ett av dessa är Naxos Café där vi har varit några gånger innan. Vi satte oss i den smala gränden och sippade på varsin ouzo och tittade på folket som gick förbi.

Som varje dag gjorde vi våra mag- och ryggövningar innan vi begav oss iväg.

Vi återvände idag till Plaka där vi idag endast behövde betala 5 euro för våra solstolar och parasoll. Det kanske är ett lågsäsongspris eller också var hon bara snäll.

När vi kom tillbaka till Villa Kelly hade det hänt saker minsann. De har flyttat alla kossor och mulan Mimmi till den gröna bördiga ängen på andra sidan om grusvägen, som leder fram till Villa Kelly. Alla utom en stackars ensam liten ko. Denna ko är verkligen inte glad nu. Han råmar fortfarande därute och Lill-Åsa satte på musik när vi kom hem för att slippa höra den stackaren. Hon tycker så väldigt synd om den och vill att Åsa skulle flytta den till de andra djuren. Vi får se vad som händer efter lite ouzo... Det kanske blir en mycket förbryllad bonde som undrar hur i h-vete den sista kon kom över till de andra.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fin du blev i håret syster!!
Bra kvalite på mobilfotot!!

Kramis syster

Anonym sa...

Snyggt Åsa. Hur gick det för kossan? Och vad tycker Mimmi om detta? Tänk vad de ska sakna er
Kram mamma

Anonym sa...

Vackra bilder jatte fina idag !