måndag 13 augusti 2007

Yannis följde med oss hem igår kväll

Igår var vi sugna på mexikanskt och vi gick därför till Picasso igen. Vi drack fantastiska frozen lime margaritas!

På vägen hem fick vi sällskap av Yannis! Jättesöt och kramig var han... Han har fortfarande inte gått hem så nu har vi fått ett nytt husdjur.
Det här är Yannis!

Det visade sig dock att Pontus fortfarande är lite allergisk så vi nu får Yannis hålla sig ute. Vi har byggt en lite kattkoja där han ligger och njuter av skuggan och mjölk.

Vi vaknade lite extra tidigt och Karin och Lill-Åsa åkte och hämtade en fyrhjuling hos Mike’s Bikes. Vi verkar få den helt gratis! Mike sa till Pontus ”It’s a farewell present to you”. Vi tackar och bugar.

Vi åt frukost och begav oss sen iväg på alla våra fordon i en karavan.


Det var lika hisnande vacker denna gång och det är så synd att det inte riktigt gör sig på foton.

Vi begav oss först till Filoti (Karin och Jane, hit kommer vi att åka tillbaka fler gånger. Jättemysigt) där Pontus blev hungrig och vi stannade för att tanka upp energin lite. Vi vuxna drack kaffe och Pontus åt en toast!
Vi fortsatte sen till Apiranthos där vi åt en mysig lunch med en underbar utsikt och en väldigt trevlig servitris.
I Aspiranthos såg vi också en jättesöt liten tant som Lill-Åsa ville ta med sig hem.


Vi åkte sen de 2,5 milen hem längs de slingriga bergsvägarna. Vi mötte inte bara bilar...


Pontus längtade hem hela dagen eftersom han visste att han skulle få provköra fyrhjulingen. Det visade sig att han var jätteduktig och han fick därför åka runt på gården en bra stund helt själv. Han åkte även hem till familjen Grek och hälsade på. Behöver vi säga att han var helt hög :-)

Nu ska vi göra oss iordning för att sen äta asiatiskt!

2 kommentarer:

Eric sa...

Nu har Tilda flimmat på riktigt. Är jätteavis på Pontus men hälsar att när hon körde en sådan så hade hon en rosa hjälm och det var såååå mycket finare än vit.
Puss och kram från oss

Pingvinfamiljen sa...

Hej Anna!
Vi tankte bara dela med oss av var morgonrutin. Innan vi har stigit upp satter vi pa min mobil och kollar mailen. Nastan alltid har du varit duktigt och skrivit nagon kommentar pa bloggen och da far vi ett morgonmail! Alltid lika mysigt! Puss