torsdag 16 augusti 2007

Välkommen till världen, Ebba!

Idag har Karim blivit gammelmormor för andra gången, Gun har blivit mormor, Cim har blivit mamma och Lynn har fått en lillasyster. Hon ska heta Ebba och hade lite bråttom till världen och ville ut redan i vecka 34. Hon vägde 2216 och var 44 cm lång.
Vi skålade för Ebba vid lunchen (som vi säger, det finns alltid något att fira) och åt i vanlig ordning greksallad.

Igår kväll tog vi en promenad in till stan.

Pontus gick en sväng över bron som leder ingenstans. Pontus har döpt den till The unnecessary bridge.

Vi gick in lite senare eftersom det var så varmt så solen gick ner precis när vi kom till S:t George.

Idag blev det sista dagen på stranden för två av oss och vi njöt därför lite extra. Under vår dagliga promenad sökte vi upp klädförsäljningsmannen och Karim och Åsa köpte snygga och sköna tunikor. Nu ser vi ut som något som är taget ur Tusen och en natt...

Ikväll blir det en tidig middag i hamnen innan Pontus och Karim tar båten mot Pireaus som avgår 20.35. Huh, vad tomt det blir men vi vänjer oss förhoppningsvis av att bara vara vi två.

1 kommentar:

Eric sa...

Hej,
vilken liten goding!
Vi skickar en grattishälsning så här till Cim, Gun, Karin och alla andra såklart!

Pernilla ringde igår, vi ska ev ses nästa vecka på tjejfika eller så kommer Pernilla hit till oss på middag. Det ser vi fram emot!

Vi fattar inte att det är fredag idag igen, oj så veckorna rusar på i raketfart. I helgen är vi rätt fria, har en mäklartid att passa på lördagen o ett kalas på söndag men annars ska vi bara vara och det ser vi verkligen fram emot!

Fortsätt och njut och blogga om det ;-)
Trevlig helg
STORA STORA KRAMAR