onsdag 15 augusti 2007

Imorgon blir fyra två

Imorgon åker ju Karin och Pontus hem till Sverige. Kommer att bli jättetomt att gå från fyra till bara två. Det som känns bra är ju att veta att Pontus verkligen är laddad för att åka hem då han ju längtar efter sin andra familj, kompisarna och rasterna i skolan. Han har varit väldigt kluven den sista tiden. Vill inte åka hem, men vill inget hellre än att åka hem.
Karin tycker vi bara synd om.

Vi började gårdagskvällen med lite frukt och drink på balkongen. Frukt fungerade fint ihop med Yannis och varken mango eller melon föll honom på läppen så vi kunde äta i lugn och ro utan en matfixerad katt. Han satt istället ömsom i våra knän och i sin egen stol. Han stol fungerar även som solskydd när han ligger under den med sarongen över.

Vi begav oss sen upp till bergen och närmare bestämt byn Glinado. Vi tittade först på den vackra solnedgången.

Vi njöt sen av en billig och god middag.

Vi avrundade med en ouzo på balkongen och med sällskap av en nu smått galen Yannis. Nattfjärilar är roligt och smakar mums när man är en kattunge. Det var som att det var el i katten och han studsade runt. Ännu en gång var vi tacksamma för våra stelkrampsvaccinationer. För att undvika myggen som är väldigt aktiva efter solnedgången klädde vi på oss. Åsa har nu ett speciellt mygglakan som hon draperar sig i från topp till tå.
Onsdagen har avnjutits på Agios Prokopios i vanlig ordning. Vi har nu tröttnat på blöta badkläder (utom Pontus som verkar helt oberörd) vi lunch så vi hade med oss ombyte. Det krävs dock lite smidighet för att byta om utan att visa upp sin vita rumpa. Observera särskilt att Lill-Åsa faktiskt har klänning på sig. Händer ju inte varje dag, som ni vet.



Pontus och Åsa åkte hem lite tidigare från stranden för att spela Backgammon. Vi har nu fått hyfsat kläm på reglerna och tycker att det påminner mycket om Fia med knuff. Kul!
Imorgon kommer vi att blogga senare på kvällen då vi ska vinka av Karim och Pontus som åker med färjan 20.35 från Naxos till Piraeus. De ska sen sova en natt i Piraeus innan de fortsätter med flyg hem till Stockholm på fredag förmiddag.
Kalispera!

Inga kommentarer: