måndag 6 augusti 2007

Grattis Anna-Panna!

Åsas lillasyster Anna fyller 35 år!! Imorgon i och för sig, men hon bor ju i Sydney och läser inte vår blogg förrän imorgon bitti pga att jordklotet är upp och ner där :-)
Fotot är taget på vårt sommarställe Tarv utanför Umeå. På bilden ägnar hon sig åt en av sina favoritsysselsättningar, nämligen att öppna champagneflaskor. Ingen dum sysselsättning!
Anna, vi önskar att vi kunde vara hos dig idag, dricka skumpa och skåla för dig på din födelsedag!

Söndagskvällen blev en ganska typisk söndagskväll med pizza, cola, glass och komediserier. Vi vuxna åkte och hämta pizzan på Susanna’s. Man kan frakta allting på en vespa, faktiskt.

10.40 slog vi upp våra violblå och såg moln i horisonten. Detta var ingen överraskning då vi redan igår sett på väderprognosen att det var 30% risk för regn. Vi beslutade oss därför för att ligga lite lågt på förmiddagen. Pontus lekte en kort stund på gården, men värmen var lite för tryckande.


Lill-Åsa var den värmetåligaste och tog helt plötsligt tag i sopkvasten och började sopa torra löv på gården.


När Åsa låg under palmen och läste sin bok kom den första regndroppen. Duggregnet höll i sig i säkert 10 minuter innan solen tittade fram igen. Uppe bland bergen har de nog dock haft mer mer än bara duggregn.

Karim, du behöver dock inte oroa dig. Väderprognosen ser kanon ut för fredag och framåt! Det ska bli sol och 30 grader på fredag.
För er som undrar varför Lill-Åsas mamma ibland har ett orientaliskt-klingande herrnamn kan vi berätta att det på att hon vid ett tillfälle råkade skriva m istället för n i slutet av sitt namn när hon skulle logga på Åsas lillasyster Annas (med familj) hemsida.

Om inte vinden tilltar funderar vi på att åka till Agia Anna och äta middag ikväll. För vad passar väl bättre så här dagen för Annas 35-årsdag!

3 kommentarer:

Eric sa...

HEJ PÅ ER!!
1000 tack för grattis-hälsning!
Ni behöver inte oroa dig för att jag blir utan skumpa i kväll. Skumpan ligger på kylning och en sushiplatter är beställt från Sushi train!

Puss och kram

Eric sa...

Måste bara säga en sak till...
Jag har legat och sträckläst Mathilde idag som jag fick av er och bara myser. Den är urbra!!
Nej, har inte tid att sitta här måste tillbaka och läsa.
Pussar

Pingvinfamiljen sa...

Hej Anna,

Kul att födelsedagsboken var bra!
Vi läser ca en bok i veckan här. Visst är det underbart att hinna med att läsa.
Bra att du mailade Pernilla. Vore kul om ni kunde träffas därnere och att man fick se henne på er hemsida!

Kram från oss