onsdag 22 augusti 2007

Lill-Åsa går till frisören

Nu har Lill-Åsa tröttnat på att se ut som Runar på alla foton så igår kväll gick vi förbi frisören i hamnen och bokade en tid. Klockan 19.00 ikväll smäller det.
Om inte Lill-Åsa dyker upp på bloggen med foto under en tid framöver så vet ni varför.
Igår eftermiddag innan vi begav oss in stan satt vi på balkongen och mumsade på vattenmelon för att klara oss från att bli så hungriga innan middagen. Man vill ju inte flimma.

Vi hade en del ärenden på stan såsom att köpa linser till Åsa, boka frisörtid till Lill-Åsa, gå förbi resebyrån (fortfarande inte fått tillbaka pengarna från den felbokade färjebiljetten), gå förbi apoteket (igen) för att köpa svampmedel till Lill-Åsas finger och blogga. Körigt värre :-)
Middagen intogs sen på en taverna vi inte hade provat i hamnen. Tydligen den första i hamnen och den öppnades 1960. Kanske ingen höjdarmat men otroligt bra service.

På vägen hem pallade vi lite frukt från tomten bredvid Villa Kelly. Lika spännande varje gång. För att se klasarna använde vi lampan från mobilen.


Idag har vi slappat på stranden och läst våra bra böcker, gått promenaden, och spelat strandtennis. Vi har bägge två dragit på oss en idrottsskada! Vi har fått skavsår i armhålorna från friktionen när vi går vår promenad i endast bikini. Det svider som fan och vi har därför gått till apoteket (igen) Det räckte med att hålla upp armen och visa så fick vi en salva för nappy rash. Fungerar alldeles utmärkt.

När Karin var här pratade vi om filmer innehåller stark kärlek. Idag fortsatte vi samma diskussion men vi kom inte så mycket längre. Vilka är era romatiska favoritfilmer eller serier? Skriv gärna och berätta.
Här är några av de filmer och TV-serier som fått håret att resa sig på armarna på oss:

  • Broarna i Madison County
  • Falling In Love
  • Törnfåglarna
  • Imagine Me And You (kärlek mellan två tjejer faktiskt)
  • Sen sa vi en till, men den kommer vi inte på just nu

Ikväll blir det middag på stan. Funderar lite löst på asiatiskt. Det finns inget sushistället här och det är vi grymt sugna på. Det skulle kanske vara en affärsidé, men fisk är rätt dyrt här så vi struntar nog i den idén. Bläckfisk är ju i och för sig billigt men vi tycker inte att bläckfisksushi låter så gott.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Herre gud hur kan ni glömma:
PEARL HARBOUR

Mrs Aspen sa...

Okej... låter som riktiga tant-filmer alltihop :) men ni får nog lägga till "Strictly Ballroom" på listan för den är grym. Kram!

Anonym sa...

jag vet manga bra filmer,,,
men namnen ? jag far aterkomma.
Laser er blogg nastan varje dag & det ar sa mysigt, om alla var som ni skulle varlden vara sa mycket batre platts att leva pa.

glad att ha er som vanner ihar i datan iallfall.

Ta hand om er som ni ju redan gor !

Varma nu antligen lite variga kramar fran Down Under & Lollo

Pingvinfamiljen sa...

Hej Lollo Down Under,

Kul att hora ifran dig. Skont att varen ar pa vag till er i Perth.

Kram

Anonym sa...

Dirty dancing..Inte ny men kärlek är det!