söndag 12 augusti 2007

”Skål för att vi är i Grekland”

Efter badet igår åkte vi in till vårt vanliga internetcafé. Denna gång följde även Karin med.
Vi bokade även en hotellnatt för Pontus och Karin i Piraeus för deras hemresa.

Vi åkte sen hem för att äta lite stödost och vin så att vi inte skulle svälta ihjäl innan middagen.
Vi intog en grönmögelost som nog var bland det godaste Karin och Åsa har smakat. På bilden nedan njuter Karin av vår utsikt från balkongen.

Karins sovarrangemang var inte de bekvämaste så vi köpte en likadan luftmadrass som Pontus sover på, även till henne. Även denna skulle visst blåsas upp...

Vi gick sen en stilla promenad in till stan och ner till hamnen för att äta gyros. På denna taverna har de en så rolig meny. Vi tycker lite synd om kalven...:-)
På denna taverna serverar de även Sprait.


Så här glad och snygg blir man av ett kilo av husets röda.

Pontus har vid varje middag sen vi kom utbringat en skål som lyder ”Skål, för att vi är i Grekland” Den fungerar fortfarande! På vägen hem gick vi runt i Gamla stan och då köpte äntligen Åsa köpa det backgammon-spel hon drömt om. Reglerna har vi inte full koll på så vi gick förbi på internetcaféet och laddade hem reglerna på USB-minnet.

Karin von Linné har berättat vad alla blommor och träd heter runt vårt hus. Hon har även visat att vi har en guldgruva i grannbusken. Så nu äter vi färska nypallade fikon till frukosten. Mums! På busken bredvid växer det även vindruvor som vi igår upptäckte att de nu är mogna.

Det blev ännu en stranddag idag och Karin är en riktig soldyrkare. Hon ligger därför kvar på stranden fortfarande men ska snart hämtas av hennes sistfödda.
Ikväll blir det mexikanskt på Picasso!

2 kommentarer:

Anonym sa...

NICE BLOG.

Anonym sa...

Tilda nästan flimmade när hon såg fikonen så nu måste vi iväg och köpa sådana för att prova. Inte bara att det är något grönt det såg ju nästan ut som ett hjärta.
Knäppa unge;-)

Vad smala och fräscha ni ser ut!
Sköt om er
kram Anna och Tilda