fredag 24 augusti 2007

TGIF :-)

Till att börja med vill vi passa på att gratulera Cim (Lill-Åsas äldsta syskonbarn) som fyller 23 år idag! Hurra hurra hurra!

Efter bloggningen igår var förbi på Mike’s Bikes igen... De är alltid lika trevliga och det var inga som helst problem att få byta vespa. Mike pratade med en annan kund när vi kom och han pratade om oss som ”my best customers this summer”. Nu har två gula fina vespor.
Firewall hette filmen vi såg igår kväll. Riktigt spännande faktiskt. Det var dock en klassisk Harrison Ford-film där hans familj blir kidnappad.
Glassen var lika god som vanligt, men tacka fan för det med det priset.

Idag började vi med fredagsstädning och tvätt. Tvättmaskinen är fortfarande lika charmig.


Vi tog sen våra gula vespor och åkte till till Agios Prokopios lagom till lunch. Efter lunch sprang vi rakt ner i vattnet och njöt av svalkan. Måste vara hundra grader här idag. Vi slappade sen i skuggan innan vi rätt tidigt begav oss hemåt.

Vi är lite fascinerade av naturen här. Det blommar överallt och hela tiden fast det aldrig regnar. På gården här utanför har det blommat non stop sen vi kom.


Karin introducerade ju oss i fikonvärlden och nu har vi blivit smått beroende av att ha fikon i vår morgonyoghurt. Lill-Åsa gick därför på en liten pallartur. Fikonen börjar nu tyvärr ta slut på granntomten så nu får vi bege oss längre bort för att palla. Det här fikonet ligger nu i vår fruktskål på köksbordet. Tack grannar!

Ikväll blir det fredagskväll i timmerkojan med thairätt med kyckling och kokosmjölk medan vi i vanlig ordning lyssnar på Frank Sinatra.

Vi funderar eventuellt på att åka in lite senare på detta evenemang, som vi fått fastklämt på vesporna på stranden :-)

2 kommentarer:

Eric sa...

Det klart ni ska gå på festen ni blivit inbjudna till. Det är ju familjen Grek som har bjudit in er på tre rätters.
Katten Yannis står för underhållning.
Trevlig lördag på er;-)

Anonym sa...

Hej på er,
det är söndagkväll hos oss. Läser på DN om bränderna, det känns mycket bra att det inte är i närheten av er. Än så länge är det 49 som omkommit, troligtvis är bränderna anlagda säger man på DN iallafall. Det brinner på en 16 mil remsa, det är ingen liten skogsbrand:-(
Ser ni på tv hos er? Har ni tv hemma i lägenheten? Är det därför internet inte fungerade igår?
Tack för mailet, jättegulligt av er.
Stor kram Anna