torsdag 9 augusti 2007

Imorgon kommer Karim

Fotot är taget på tåget mellan Ängelholm och Köpenhamn i vintras. Hennes ohängda dotter är också med på fotot.

Vi hamnade igår på en mysig taverna i Gamla stan som hette Vassilis. Åt väldigt god mat och drack ett halvt kilo husets rosé.
Vi gick sen vidare till Naxos café där de inte alls serverar kaffe och bullar utan alkoholhaltiga drycker. Vårt typ av café :-) Pontus åt en Double Caramel (hans 14:e) medan vi vuxna offrade oss på en varsin ouzo.
Vi gick sen som planerat till On the Rocks för att spana in karaoken. Vi satt på deras balkong och tittade på folkvimlet. Jösses, så mycket folk det är nu i augusti och nästan inga svenskar. Det kryllar av italienare och turistande greker. Pontus satt och lekte med två sugrör i en timme. Varför köpte vi ett PSP till honom?? :-)

När vi kom hem till Villa Kelly hade vår nyaste granne i våningen under fixat mys. Han hade tänt värmeljus i hela trappen upp mot vår lägenhet.

Idag blev det säsongsavslutning för oss på Aqua Fun.

Vi satt och hånlog mot de som betalt för mycket i inträde. Vi rutinerade rävar vet ju att vuxna bara behöver betala 5 EUR om man inte vill åka i rutchbanorna. Det kryllade av vuxna som aldrig gick i närheten av dessa och ändå hade betalat fullt pris, 10 EUR. Idioter!!

Vi vuxna satt i skuggan och bara och exiterade. Rätt skönt!


Pontus blev hungrig tidigt och åt därför en toast innan lunch. Vi lyxade till det så att han fick äta en glass när vi vuxna åt vår lunch. Behöver vi säga att han var nöjd med upplägget...

Sen blev det full spurt hem. Här skulle det putsas och fejas så att det är fint till Karin kommer imorgon. Svetten fullständigt rann om oss alla tre och duschen efteråt var befriande. Det har varit lite varmare de sista dagarna eftersom vinden har mojnat.

Imorgon kommer vi att blogga lite tidigare eftersom vi ska möte Karin i hamnen vid 18-tiden.

2 kommentarer:

Eric sa...

Hejsan!
Åh så mysigt att Karin kommer idag!!
Ska ni skjutsa resväskan på mopparna då, ni sa ju att man kunde få med sig det mesta på den...

Här är det bra, det märks på Eric att det är fredagmorgon, trött som bara den.
Det ska bli toppenmysigt med helg men är ändå så fascinerad över vart veckan tog vägen.
Trevlig helg på er
Stor kram

Pingvinfamiljen sa...

Hej Anna-Panna
Hon har ryggsack istallet for resvaska sa vi hoppas fa med oss den pa vesporna. Annars far det bli taxi!
Ha en underbar helg!