torsdag 30 augusti 2007

Plaka

För er som undrat hur det gått för lilla nyfödda Ebba kan vi meddela att det gått alldeles utmärkt. Här delar vi med oss av ett foto på Ebba, hennes storasyster Lynn (en väldigt charmig liten tjej) och deras mormor Gun.
Igår trodde vi att vi skulle se en relationsfilm som utspelar sig i amerikanska södern med Kate Hudson i huvudrollen. Så var inte fallet. Det här var en rätt läskig historia, men bra. Filmen heter The Skeleton Key.

7.30 vaknade vi av ett sjuherrans liv. Framför vårt hus var det full aktivitet med en stor grävskopa som gjorde något odefinierbart. Som tur var låter vår AC ganska högt så vi kunde somna om. 11.30 slog vi upp våra ögon andra gången. Hoppsan så det kan bli.
Vi låg i sängen och spekulerade i vad de hade gjort där ute och kom fram till att vi nog skulle ha ett grannhotell där barnen lekte glatt i poolen när vi öppnade dörren.
Ingen grannhotell, men det var rejält röjt. Nu är vi nyfikna på om de anser sig klara eller vad i så fall nästa steg är.

Sen åkte vi till söderut mot Plaka. Varje gång vi åker här undrar vi alltid varför de inte gör något åt denna väg. Den är småcharmig på sitt lantliga vis, men det är som att köra på en tvättbräda.

Vi lyxade till det med solstolar och parasoll idag. Idag blåste det sköna vindar och det gick till och med att ligga i solen en stund utan att försmäkta.

När vi skulle åka hem från stranden var våra vespor helt täckta av ett tunt tunt lager sand. Så när vi kom hem tvättade Lill-Åsa av dem så nu blänker de i solen igen.
Idag suger det grymt i frozen margarita-tarmen och vi bara MÅSTE därför gå till Picasso :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej sötnosar, vad man saknar er när man läser blogen!
Ebba är ju så söt så man smälter, så liten och så med så stor napp.

Tilda är bättre idag men definitivt inte bra. Helgen blir nog lugn men om Tilda piggnar på sig ska vi väl hitta på lite saker.

Nu är vi nyfikna på hur Pontus har haft det på klassresan!
Trevlig helg
Kram

Anonym sa...

Ja och föregående inlägg var av lillasyster men det kanske ni förstod:-)

Anonym sa...

Jobbar natt (för att "känna på" nattpersonalen) Är så trött att det värker. Hur kan man utsätta sig för detta när man i normalfall är SÅ kvällstrött.
Visst kommer ni hem 29/9?