tisdag 31 juli 2007

Aqua Fun

Efter 10,5 timmars sömn (vår dagliga dos) vaknade vi upp till en ny dag med soooool. Efter ett par dagar med lite svalare väder (26-27 grader) steg det aningen idag. Vi packade badväskan, hoppade på vesporna och åkte till vattenparken.

Fotot ovan var inte så lätt att ta. Lill-Åsa åkte bakom och eftersom man fotar med gashanden blev körningen aningen hackig. Vägen till vattenparken går över det blåsiga flygfältet som ju erbjuder kastvindar av sällan skådat slag. Alltid en utmaning.

Vi passade på att fylla upp soppa i den gula vespan. Full tank för EUR 4 och då ingår som alltid hjälp med tankningen. Anna, det vore något för dig :-)

Vi vuxna betalade inte för att åka i vattenrutchbanorna idag så det var bara Poppe som åkte. Han åkte desto mer och vi vuxna fick trösta oss i poolbaren istället...

Vi gav upp vid 16.30, åkte hem, duschade, skrev bloggtexten och ska snart bege oss in till stan för att äta mexikanskt antingen på Picasso eller Escoba.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej på er!
Vilka långa nätter, låter som Tarv-vistelsen! Underbart!

Det där med tankningen låter inte dumt, inte priset heller:-)
Jag skulle hellre vilja köra den som hon med rosa väskan och hjälmen kör. Tilda kommer flimma när jag visar den;-)

Det ser härligt ut med Pontus i kanan fast poolbaren lät ju inte heller fel!

Här är det bra, vi väntar på de som ska tvätta mattorna idag. Ska bli underbart skönt när det är gjort, innan dess ska alla möbler som går flyttas. Behöver ingen träning ikväll inte...

Fortsätt och njut!
Stooor kram Anna