fredag 20 juli 2007

Vi har sålt EN macka!

Igår åt vi nachos, spelade kort och skrattade så att tårarna rann. Vi var på extremt flamshumör alla tre. Vi hade klassiskt fredagsmys fast på en torsdag. Det gick bra det också.

I vanlig ordning är det ju Lill-Åsa som ansvarar för diskningen medan Åsa lagar maten.

Det blåser ju lite mindre nu och när det inte blåser.....kommer.....just det...myggorna. Vi ser ut som vi har böldpest alla tre. De grekiska myggorna är inte lika kinkiga som de svenska och går till och med på Lill-Åsa. De är dessutom giftiga de små liven. Kliar som tusan.
Idag har vi därför köpt en myggmojäng som man stoppar in i eluttaget och vi är lite nyfikna på hur denna ska fungera.

Nu när vi åker till stranden har vi bytt vespor så att Lill-Åsa tar den lilla och Åsa skjutsar Pontus på den stora. Detta för att Åsa helt enkelt blev tokskraj när hon skulle köra den lilla vespan över flygfältet i hårda kastvindar.

Vi har idag sålt vår första och sista macka! Denna gång hade vi med oss skylten och vi hade dragit ner priset till EUR 4. Det var inte mindre pinsamt för det och idag fick istället känslan av att vara djur i bur. Folk stirrade verkligen, så vi fick lust att gå fram och blänga tillbaka och säga ”Vad fan glor du på?” Kanske det här jobbet ändå inte var något för oss....:-)Det var en italienare som till slut förbarmade sig och köpte en barnmacka med ost och skinka. Vi fick äta våra finmackor själva även denna lunch. Detta gör nu att vi officiellt försätter Papakia i konkurs :-) och ägnar oss åt att ha semester till den 1 oktober.

När vi kom hem fick vi ett ryck och städade, tvättade (för hand....), bytte handdukar och sängkläder. Behovet av tvättmaskin ökar drastiskt för varje dag som går. Vi har fixat en klädlina på balkongen och nedanför denna finns dessa blommor. Anna, visst är det likadana blommor som Tilda och jag plockade på vägen till Hunter Valley?

Ikväll ska vi äta pizza på ett ställe som ligger mittemot Mike’s Bikes där vi har hyrt våra vespor.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Tok-Åsa,
jag vill vara med dig så vi kan plocka sådana blommor tillsammans.
Kram Tilda

Anonym sa...

Hej på er,
Eric blev mycket imponerad av bilder på Pontus när han sitter på vespan. Hur gammal är han egentligen, fortfarande 11? Pontus steg ytterligare en grad...

Grattis till semestern!! Låter helt underbart tycker vi!

Vi saknar er massor
Pussar o kramar från lillasyster