onsdag 25 juli 2007

Fast i frappe-träsket

Eftersom vi alla tre kände oss fria från illamående och andra magkrämpor tog vi igår kväll vesporna till utomhusbion. Filmen som visades var Music and Lyrics och den var faktiskt bättre än vad vi hade förväntat oss. Vi var alla eniga denna gång när det gäller betyg och ger den 4.


Vi började dagen som vanligt med en mumsig yoghurt-frukost.


Vi tvättade sen för hand igen....Suck.... Fixade greksallad och smörgås som vi stoppade i kylbagen som vi skulle ha som lunch på stranden. På vägen till till Agios Prokopios åkte vi en omväg förbi stan för att köpa Pontus andra par simfötter denna resa. De första var ingen vidare kvalitet och knäcktes andra dagen. Nu fick han ett par Mares som ska vara bättre. På stranden gick vi vuxna vår dagliga raska 30-minuterspromenad innan vi åt vår medhavda lunch i skuggan. Sen slappade vi i 190 hela eftermiddagen. Idag har det känts som att köra vespa i en hårtork pga värmen. Efter uppfräschande dusch och förberedelser inför bloggandet, drack vi varsin frappe (grekiskt iskaffe) som har blivit vår nya grej. Nescafé har färdiga kit man kan köpa billigt i affären och fixa hemma. Herregud så gott det är! Även Poppe är nu fast i frappeträsket.

Ikväll blir det middag på stan. Vi har spanat in en taverna på torget som Albin och Ingela tipsade om innan de åkte hem. Den ser äkta grekisk och mysig ut. Ikväll är det tydligen karaoke-kväll på On the rocks och vi funderar på att gå förbi.

Inga kommentarer: