tisdag 17 juli 2007

Where are you Mr Manolis?

Vi orkade inte vänta på Mr Manolis, the handyman, igår. Klockan 19.00 hade han fortfarande inte kommit. Han skulle komma efter klockan 16.00 men det var ju grekisk tid så han dyker nog upp vilken dag som helst. Om våra kläder börjar se lite skitiga ut på bilderna så vet ni varför.

Igår kväll var det alltså dags för asiatisk mat. Vi lyxade till det och beställde in varsin strawberry daiquiri. Pontus tog en sunrise utan tequila.


Vi beställde sen in jättegod thaimat utom Poppe som tog kinesiskt.



På vägen hem gick vi förbi bageriet där Pontus tidigare spanat in ett bakverk. Vi vuxna drack ouzo och Pontus körde ett partytrick.


Idag provade vi mack-kandidat nummer två. Tonfisk, majonnäs, rödlök, keso, salt och peppar i en skön röra med på en baguette toppat med gurkskivor. Mycket gott om vi får säga det själva. Pontus höll dock på att stryka med av doften av tonfisk och gjorde sig därför en ost- och skinkmacka. Garanterat utan grönsaker...


Ikväll ska vi äta kycklinggryta hemma och kolla film på datorn. Vi har nog bestämt oss för att titta på Wild Hogs. Betyg kommer imorgon.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm, håller med Poppe om att tonfisk luktar (kattmat) men med lite majonäs blir saken en annan! Vi skall äta räkor (kokta och rökta) nu i kväll, kolla Allsång på Skansen och Morden i midsommer! Sista semesterveckan :o( Kramar till er alla från oss alla

Anonym sa...

Vilken fin bild det var på syster vid middagen!
Den röda dörren ser cool ut, kanske inget man skulle vilja ha jämt men det ser häftigt ut.
Tittade på temperaturen på er blog, det ser härligt ut. Vi har haft som varmast 13 grader idag men solen har lyst och det gör mycket!
Kram Anna

Pingvinfamiljen sa...

Hej Anna-Panna,

Man far tacka for komplimangen. Den roda dorren ar fonsterluckorna utanfor balkongerna. Ytterdorren ar ocksa rod medan innerdorrarna tack och lov ar vita. Idag har vi 29 grader och det kanns faktiskt att det ar lite varmare. Ikvall kan vi lamna koftan hemma.
Puss och kram

Pingvinfamiljen sa...

Hej Marie,

Ah vad gott det lat med rakor! Det luktar i och for sig inte heller sa gott :-) Njut av er sista vecka av semestern.
Hur manga var det som dog i detta avsnittet av Morden i Midsummer? Finns det nagra invanare kvar i byn?
Kramar fran oss alla tre