söndag 8 juli 2007

Leaving Sweden...

Det kändes inte så svårt att lämna i gråa Sverige idag.

Våra blommor är nu utdelade, sladdarna är utdragna och posten är eftersänd. Vi är nu totalt redo för Grekland.

Resan gick bra och Pontus har suttit med näsan över sitt PSP och med hörlurarna i öronen. Vi vuxna lyxade till det med lite rödvin på flyget istället för det pissljumna vita som vi lyckats beställa tidigare. Vi valde inte heller de små plastpåsarna med flygbränsle som de kallar whiskey för molto pesetas.

Väl framme i London hoppade vi på ett billigt alternativ till transfer. En liten buss som rymde 12 personer och som hade reklam på rutorna så man inte såg ut. Vi lyckades dessutom hamna i helt stillastående köer beroende på någon fotbollsmatch på Wembley Stadium. Väl framme vid Baker Street hoppade vi därför in i en taxi för att åka sista biten till hotellet.

Lyckades hitta en underbar pub att äta middag på när vi checkat in på hotellet. Den hette Windsor Castle och innehöll mer dammsamlande prydnadsaker och tavlor än vi någonsin sett. Vi fick sitta på övervåningen med tavlor på den engelska kungafamiljen och med sneda och knakiga trägolv.


Vi har idag också lärt oss att man inte beställer in en pint i hotellbaren på Hilton. Pris £ 4,20! Denna beställde vi mest in för att ha ett legitimt skäl att sitta och surfa i lobbyn. Det visade sig dock att man ändå var tvungen att betala för uppkopplingen. Detta blev därför en dyr historia (dessutom fick ju Lill-Åsa tvinga i sig en pint öl:) så vi kommer troligen inte att (om vi inte hittar ett billigare alternativ) uppdatera vår blogg förrän vi satt fötterna på grekisk mark.
På återskrivande!

Inga kommentarer: