lördag 21 juli 2007

Vad är det som låter?

Middagen intogs igår på en pizzeria som heter Susanna. Vi delade på två pizzor och blev väldigt mätta.
Vi såg också den första restaurang-katten som det ju annars är ont om på Naxos jämfört med andra grekiska öar.

Igår kväll hade vi filmkväll igen och såg om en film som vi sett tidigare i Sverige; The 40 year old virgin. Betyg utdelas härmed; Lill-Åsa ger den 3, det gör Åsa också, medan Pontus i vanlig ordning är lite mer generös och ger en 4.
Till det åt vi cookies & cream-glass och Lill-Åsa ger den betyget 5.

I natt vaknade vi av ett ljud vi aldrig hört förut. Ett tekniskt ljud som vi sen försökte lokalisera ett par timmar. Första gången trodde vi att det var datorn som lät och stängde av den. En stund senare när ljudet kom för andra gången trodde vi att det var myggmojängen och drog ut den ur eluttaget. Tredje gången gissade vi på att det var AC:n men fjärde gången kom vi nog på att det var Lill-Åsas mobil som betedde sig skumt. Trots att den nästan var fulladdad dog den mystiskt och vi tror att ljudet uppstod i samband med dödsfallet. Imorse verkade den dock ok igen.

Idag har vi tillbringat hela dagen på Aqua Fun, Naxos Water Park. Vi har alla ömma rumpor efter åkningen i tre olika vattenrutchbanor. Vi var bland de enda vuxna som hade åkband, men vad gör väl det när det är kul?


Pontus träffade en svensk kille där som Pontus först trodde kom från Jönköping och hette likadant som en kille i sexan som började på E. Han visade sig heta Albin och kom från Linköping :-)
Ikväll ska de två träffas vid bion och kolla i affärer och gå och äta en bit tillsammans utan vuxna.
Albin har båtluffat med sin mamma Ingela i tre veckor och ska tyvärr åka hem imorgon.

Inga kommentarer: