onsdag 18 juli 2007

Mr Manolis was here

Igår kollade vi som sagt på filmen Wild Hogs. Här kommer de utlovade betygen. Kanske vi var trötta efter all sol men vi skrattade rätt gott faktiskt. Lill-Åsa ger den 3+, Åsa belönar den också med 3+ och Pontus ger generösa 5.

Idag var det dagen D och vi körde ett testskott med mackorna på stranden Agios Prokopios. Det ser nu ut som att vi kommer att ha semester i 2½ månad...:)
Skämt åsido så sålde vi inte en enda macka och vi kände oss rejält löjliga när vi gick med vår frysväska och ropade ”Saaandwiches” med jämna intervall. Och varmt så in i h-vete var det också. Mackbranschen kanske inte är något för oss. Imorgon kommer vi att ha en skylt som ser ut så här.

Om inte morgondagens försök går bättre kastar vi nog in handduken och njuter av att vara lediga. Vi ska nog klara det också :-)

Idag tittade Mr Manolis förbi i ca 20 sekunder innan han insåg att han inte kunna fixa problemet. Han återkommer. Bara gud vet när. Vi tror att det inte finns någon ström i tvättstugan.
Vi har några sysslor som man måste göra varje dag. Så vi behöver ju faktiskt inte jobba. Ha ha ha. Man måste sopa både inne och ute och man måste tömma burken som vi samlar upp A/C-vattnet i. Annars blir det swimmingpool på balkongen.


Titta vad duktig och huslig hon är.
Ikväll ska vi dricka gravöl på stan:-) Pontus ska få våfflor och Åsorna får en varsin gyros. Vi ska också visa Pontus alla fina gränder i gamla stan.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er, vilket bakslag. Förstår att det känns trist m jag tror att det kommer hjälpa med en tydlig prislapp för mackorna. Så fungerar jag, skulle aldrig gå fram och fråga, då struntar jag hellre i det. Vi håller tummarna för er när ni provar nästa gång.
Nu verkar ni ju inte direkt lida och jag är helt övertygade om att ni kommer kunna sysselsätta er ändå.
Stor kram Anna

Anonym sa...

Jag tror att det är i dyraste laget. Ska man ha en öl till blir det kanske billigare (lika dyrt) att sitta på en taverna och äta greksallad och ta ölen där (i skuggan)??? Nåväl, hoppas att ni har bättre lycka i dag!
Kram från ett regntyngt Södertälje //Marie

Pingvinfamiljen sa...

Hej Marie, Ja vi tycker nog ocksa att 5 EUR ar ratt dyrt men det finns en kille som saljer munkar for 2. Vi ska kora ett forsok till imorgon och vi kor nog pa EUR 4 da.
Ha det sa trevligt i Angelholm och halsa Uffe.
Kram

Pingvinfamiljen sa...

Hej Anna,
Ja, prisuppgift ar nog bra sa imorgon kor vi med det och ser hur det funkar.
Det ar nastan sa att vi bada hoppas att det INTE ska funka for vi har sa bra bocker att lasa ;-)
Kram Asorna