söndag 15 juli 2007

Blåsigt värre

Igår hade vi tvättdag men trots det är dessa kläder inte rena idag. Efter mycket huvudkliande och pannor i djupa veck fick vi till slut ge upp och inse oss besegrade av tvättmaskinshelvetet. Vi fick helt enkelt inte igång den. Vi ska fråga damen i trean hur den fungerar när vi ser henne. Vår tvättstuga är väldigt grekiskt charmig och vi är tacksamma över våra stelkrampsvaccinationer. Bilder kommer senare.

Nu har vi hittat vår ultimata träningsstrand, Agia Prokopios. Den tar exakt 30 minuter att gå i rask takt och igår fick vi på denna strand även se en tjej som stod och kramade en gås.
Vi åt även lunch här och har nu själva börjat känna oss för gällande utbudet på våra smörgåsar. Igår blev det färskost med senap och honung, kalkon och tomat.


Vi handlade mat till middagen igår och behövde då köttfärs i charken. På grek-engelska förklarade vi att vi ville ha ko till spagetti bolognaise och då tar karln fram ett stycke fint kött och stoppar i kvarnen. Vi har aldrig ätit så god köttfärs. Undrar vad det var för kött?

På väg till utomhusbion tog vi foto på utsikten från vår ytterdörr.


Här köps det biljetter


Vi fick bra platser och beställde in popcorn, cola, Gordon space och Mythos och njöt av filmen. I pausen sprang Lill-Åsa hem för att hämta tröjor för gud vad det blåste.



Idag tänkte vi ta våra vespor och bege oss upp i bergen men vädergudarna var inte med oss. Det är inte så roligt att köra vespa med kraftiga sidovindar så vi bestämde oss för att vända.
Vi tillbringade istället dagen på favoritstranden.


Kvällen ska tillbringas hemma med lite god mat och film på datorn. Kvällens film blir Blades Of Glory. Nedladdad helt lagligt...

2 kommentarer:

Eric sa...

Hej, åh så roligt det är när ni är så flitiga på att lägga upp text och bilder. Vi njuter verkligen av att se att ni har det så bra!
Spännande med tvättstugan, tur att det bara verkar behövas badkläder på dagarna.

Vi vill se mera bilder från lägenheten oxå när ni orkar. Är det dyrt och jobbigt att gå till internetcafe?

Vi har haft vår första vardag idag och det har varit en toppendag. Kan vi bara skaka av oss jetlagen snart så är allt perfekt.
Kramar till er alla
Eric hälsar att playstationspelet är så kuuuuul!!!

Pingvinfamiljen sa...

Idag la vi upp nagra bilder fran lagenheten fast vi var tvungna att valja minsta bildstorleken da vi sitter pa ett internetcafe med langsam uppkoppling.

Vi foljer er noga som vanligt och lider med er jetlag, men njuter av att ni ar sa glada att vara hemma igen.
Kram pa er alla fyra fran oss tre