torsdag 19 juli 2007

Hoppla, vi försov oss

Igår kväll åt vi alla det vi var sugna på. Vi började därför med ett våffel-stopp för Pontus.

Vi vuxna var mer sugna på gyros, greksallad och vitt vin. Vi hittade det perfekta stället för detta i hamnen. Igår var det 28 grader på kvällen och så där lagom blåsigt. Underbart skönt!

När vi vuxna äter låååångsamt passar Pontus alltid på att spela lite PSP, så även denna kväll.


Vi strosade sedan i Gamla stans smala gränder och tittade i affärer.

Oj, vad klockan var mycket när vi vaknade. Vi som annars bruka vakna mellan 8 och 9 blev lite förvånade över att klockan var 10.40 när vi slog upp de små blå. Vi slängde oss iväg till affären och fick nästa överraskning; alla baguetter var slut! Vi som redan är halvgreker, ryckte på axlarna och tänkte; ja ja det är dag imorgon också...

Idag har vi istället tillbringat dagen vid Hotel Sagterras pool som vi gratis får använda. Pontus i poolen och vi vuxna med en god bok i skuggan. Lunchen blev lite provisorisk och kanske i enklaste laget. Bananer, körsbär, skorpor och vatten och söt avslutning med vattemelon-Mentos.

Ikväll blir det hemmakväll med nachos och kortspel.

PS. Vi väntar fortfarande på Mr Manolis och Pontus har nu slut på rena kalsonger DS

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
vilken sund inställning ni har! Ska bli spännande att se hur det går, har dock svårt att se varför inte mackförsäljningen skulle fungera, det är ju en klockren ide.
Poppe får väl helt enkelt börja "go comando" ;-)

Trevlig helg på er! Vi ska tillbringa helgen i pyjamas och bara byta om när vi ska ner till poolen. Lugnt med andra ord.
Stooor kram
Ps. Gillar verkligen att ni är så flitiga med blogen, känns närmare till er då

Kram Anna

Eric sa...

Lill-Åsa, glömde ju bort att ge komplimang till bikini-toppen! Otroligt snygg!

Anonym sa...

Hej!

Kanske är det märkligt att jag läser och kommenterar er blogg, eftersom jag knappt känner er. Pontus har jag aldrig träffat men Åsa har jag iaf sett bakifrån en gång. Lill-Åsa har jag både sett och pratat med. Så henne känner jag lite.

Jag är Kronans minsta chaufför, iaf den mest blonda och där stannar beskrivningen av mig själv. Jag brukar skratta med, inte åt Lill-Åsa, hon är otroligt underhållande!

Ialla fall, ville önska er en sjuhelsikes semester. Om ni inte behöver jobba arslet av er som smörgåsförsäljare vill säga.

Nyss hemkommen från Sardininen. Det erbjöds inga mackor på stranden, dock små irriterade kvinnor som "erbjöd" MASSAEH!! Tips: njut hellre av ledighet än tvinga på turister massage på stranden! Men mackidén är klockren!

/Mary

Pingvinfamiljen sa...

Ha en skon helg i PJ och sa hors vi via vara hemsidor. Pussar
PS Lilla A tackar for komplimangen!

Pingvinfamiljen sa...

Hej Mary,
Kul att hora av sin favoritchauffor! Kor du fortfarande?
Vi har slutat skrika saaaandwiches och kommer nu bara att njuta av semestern! Hade du det trevligt pa Sardinien? Varmt?
Halsningar Asa, Lill-Asa och Pontus

Mary sa...

Hallå! Nä inget mera bilköra! Har ju semester och då dricks det vin och då får man icke köra bil!

Sardinen var lagom, blev varmare o varmare för var dag. Helt fantastiskt, inte så turistigt o uppsjåpat. Skön stämning och himmelsk mat. Rekommenderas starkt!
Kram!