söndag 22 juli 2007

På vespa upp i bergen

Lördagkvällen spenderades på stan. Vi vuxna var på egen hand eftersom Pontus träffade sin nyfunne vän Albin. Vi åt mumsade på Menu I (två gyros och en öl för EUR 5,50) på ett ställe nere i hamnen. Pontus och Albin hade ätit en bagel med fetaost för EUR 1,50. När vi ätit så billigt tyckte vi att vi kunde kosta på oss en drink på On the rocks där vi senare mötte Albins mamma Ingela och killarna. Stan är inte större än att man ramlar på varandra förr eller senare.

Kvällen avslutades ganska sent så idag bestämde vi oss för att ha en lite lugnare dag utan bad. Vi tog vesporna och åkte upp i bergen. Det var varmt idag (den troligen varmaste än så länge) och därför behöver man stanna för vattenpaus ibland.

Pontus hade ont i svanskotan efter de 163 åken i vattenrutchkanan igår så vi åkte hem med honom efter en välbehövlig cola-paus på en taverna i Kastraki. Pontus tillbringade sen eftermiddagen inne i en sval lägenhet medan vi vuxna åter begav oss upp i bergen för en lunch.

Här åt vi en lunch bestående av en stor greksallad som vi delade på, tzatziki och vatten.
Glinado är en mysig by som vi faktiskt ser från vår balkong vid ytterdörren. De har en jättefin typiskt grekisk kyrka.

Ikväll tar vi en lugn kväll med middag hemma.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej på er,
ni ser bara ut att ha det för härligt!!
Fotoramen blev ingen traditionell fotoram. Dyra, små, rätt fula osv. Det blev istället en så stilren skärm vi kunde hitta som får fungera som fotoram. Fotoramarna var så små så de gjorde sig inte på en vägg, detta blev bra o nu kan vi dessutom göra andra saker med den.

Kommer just hem från en underbar prommis, ska duscha o sedan hämta kidsen. I kväll blir det pool efter middagen.

Hur är det med Elvis förresten? Tvättstugan?

Kram Anna