tisdag 24 juli 2007

Batterierna tog slut

Vi tog igår kväll en drink i hamnen och Pontus fick en banana split. Åsa drack sitt livs pepparstarkaste Bloody Mary (något för dig Mia). Lill-Åsa tog en ouzo för ovanlighetens skull :-) Vi gick sen hem tidigt för att Pontus ville kolla lite dator innan sovdags.


Igår kväll fick Pontus tillfällig magknip, Lill-Åsa vaknade upp illamående i natt och Åsa har varit illamående mest hela dagen idag. I morse brakade vi igenom sängen rejält! Två plankor hoppade snett. Vi måste nog göra något åt sängen snart! Vi bestämde oss imorse för att inte göra ett knop idag. Vi vuxna gjorde ett litet försök att vara ute imorse och låg i skuggan under en palm på gården och läste. Även detta blev efter ett tag för varmt (36 grader och inte så blåsigt idag).


Resten av dagen har därför tillbringats inomhus förutom ett kort besök på affären och att Lill-Åsa gjorde ett ryck och handtvättade.
Vi vuxna har idag läst ut våra respektive böcker. Lill-Åsa har läst Män som hatar kvinnor och ger den betyget 4 medan Åsa just avslutat Bokcirkelns bekännelser och ger den 3+.
Middagsplanerna för dagen var att laga thai-kyckling men kycklingen var slut på affären. Vi ska därför hämta hem lite gyros och pizza-slize.
Om vi alla känner oss pigga efter maten blir det ännu en sväng till utomhusbion ikväll. Idag visas Music and Lyrics med Hugh Grant och Drew Barrymore.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er,
skönt att få ta det lite lugnt ibland också.
Trist med tvättmaskinen, tur att man inte behöver tvätta långbrallor och tjocktröjor.
Tittade in på er blog igår vid midnatt er tid och såg att det var 30 grader då, helt otroligt.
Är det svalt inne, fungerar ACn bra?
Nu ska vi snart iväg, på programmet idag står Centennial park!
Kram på er
Lillasyster
Ps. såg häromdagen att ni har verkligen fått en vacker brunfärg på kropparna

Anonym sa...

Yassas! (hur stavas det egentligen?)
Hej från ett kallt grått Kronoberg!
Det piggar väl upp och svalkar väl också? ;-)
Sus här som sitter och räknar ner dagarna till semestern (fredag em!!) Vi har haft en otroligt lugn sommar här på kansliet så jag kommer att gå ut utvilad på semester! Nu är det bara sol och värmen som saknas... något ni verkar ha desto mer av *avis*
Jag och Alison hade tänkt oss en resa efter Pride, men nu är allt tämligen slutsålt förutom att man kanske kan hitta något för otäckt många pengar, vilket inte vi tänkt oss. Ja, ja, det ordnar sig.
Har följt er blogg lite då och nu. Beklagar att mackförsäljningen inte fungerade, men grattis till en underbar semester!!
Kalimera på er!
//Sus