lördag 14 juli 2007

Hipp hipp hurra!


Idag fyller Pontus pappa Björn 38 år! Vi hurrar här nere från Naxos och hoppas att du får en underbar födelsedag! Fotot är taget i köket hemma hos familjen Asplund.

Igår påbörjade vi vårt nya liv :-) Vi (de vuxna) ska gå en powerwalk på stranden innan middag varje kväll. Vi tog vesporna till S:t George där vi parkerade en bit ifrån. Igår blåste det otroligt mycket vilket hade gjort att vågorna sköljt in över vägen. Vi fick därför köra en bit i vattnet. S:t George stranden visade sig vara lite för kort för vår aktivitet då det bara tog 20 minuter att gå den fram och tillbaka så idag måste vi hitta en bättre strand. I-landsproblem, som Lill-Åsas syster Marie skulle ha sagt. :-)
Middagen intogs på en taverna en bit från torget i Naxos stad och bestod av gyros och pasta carbonara. Eftersom det fortfarande blåste på kvällen bestämde vi oss för att sätta oss en bit in i restaurangen.


Pontus hade spanat in en milkshake på stället nere vid stranden så vi vuxna fick bita ihop och ta en varsin ouzo därnere. Efter det gick vi hem och spelade 5-kort vid köksbordet. Eftersom Lill-Åsa blev så dryg så tänker vi inte tala om vem som vann J
Imorse skämdes vi när vi vaknade... Vi trodde inte vi såg rätt men den var 12.05!! Börjar vi bli tonåringar igen?! Vi hoppade upp så hastigt att plankan brakade till igen på Lill-Åsas sida.. Igår köpte vi lite mer frukostmat och bland annat en ny ost från delikatessdisken. Fint förpackad, eller hur?


Idag ska vi inviga vår "tvättstuga" och det ska bli en intressant upplevelse. Vi ska också hinna med en sväng till stranden, äta köttfärssås och spagetti hemma, innan tar en 5-minuters-promanad till utomhusbion där vi ska se Pirates Of The Carribean 3.

Inga kommentarer: