tisdag 10 juli 2007

Igar gick vi en skon promenad langs Regent's Canal och beundrade alla fina husbatar. Vid Camden Town kopte vi olika matratter och satte oss pa en mur och kollade in manniskorna. Hur kul som helst. Pontus ville garna kopa mangder av nitarmband men vi avstyrde vanligt men bestamt. Bjorn, du kan tacka oss sen :-)

Vi gick sedan till Lill-Asas favoritpub Hog in the Pound for att ta en eftermiddags-ol. Dar pa toaletten dok helt plotsligt Pontus klasskamrat Michelle upp! Vilken liten varld.

Dagen avslutades pa ett kanonstalle i Notting Hill dar alla ratter inneholl kyckling. Our kind of place!

Imorgon i ottan gar flyget till Aten!

Ooohh nu tar tiden slut pa internetcafeet.......

2 kommentarer:

Mogen tonåring!! sa...

Hej Åsa

Här hemma går det sin gilla gång. Bitte, jag och Mikael + några andra är dom som arbetar på kontoret, Cilla kommer nästa vecka. Vädret är uruselt, molnigt och regnigt var och varannan dag. Barnen sticker till Spanien med deras pappa nästa vecka så jag har 1½ vecka för mig själv. Lee har bestämt sig för att stanna hemma och tacka NEJ till att gå i skolan i Göteborg, hon fortsätter på Gångsätra till hösten. Antonio dyker först upp någon gång under första veckan i augusti. Ha en underbar resa och njut av din ledighet.
Kram din kollega Efwa

Pingvinfamiljen sa...

Hej Efwa!
Kul att höra ifrån dig! Jag tänker på dig härifrån värmen och hoppas att det går bra med HP-affären och hoppas att vädret blir bättre när du ska ha semester.
Kram Åsa