fredag 27 juli 2007

Mysfredag

Först vi vill tacka alla som är inne och läser vår blogg. Ett extra tack vill vi också skicka till de som skriver kommentarer på våra inlägg, skriver i chatten eller mailar oss. Det är verkligen kul att höra ifrån er hemma i Sverige. Vi börjar ju glömma bort svenskan nu...:-)

Vi har förstått att vädret hemma i Sverige inte har varit så fint så vi är rätt nöjda med att det just blev den här sommaren vi valde att åka till Grekland. Men håll ut ni också, det kanske blir en fin augusti.

Vi har märkt att vi fast inte gör ett jota på dagarna så har vi ett behov av att i vanlig ordning göra det lite lyxigare på helgen. Vi ska därför ha fredagsmys idag. Vi började detta redan på dagen med att unna oss solsängar och parasoll. Vi tog bara två eftersom Pontus ändå alltid ligger i blöt.

Vi lyxade också till det och åt lunch på taverna idag. Vi vuxna är ju lite enformiga så vi delade på en greksallad. Pontus tog en ost- och skinktoast och alla delade på en tzatziki. Vi vuxna delade på en liten flaska rosé som smakade mums.

Efter stranden åkte vi direkt och handlade mat för kvällen. Fläskfilé, grönsaker och en flaska rött.
Mr Handyman, Tasos, har nu kommit till Villa Kelly. Innan vi drog till stranden såg vi att han var i tvättstugan så vi hoppas på att han är nära en lösning. Spänningen är oliiiidlig.

Ha en skön helg allihopa!

Inga kommentarer: