måndag 23 juli 2007

Poppes rena kallingar är slut för andra gången och fortfarande ingen fungerande tvättmaskin...

Gårdagskvällen spenderades hemma, med frappe, korsord, lite nedladdade komediserier (Two and a half men), bokläsning och lite läsning om mysiga byar på Naxos.

Imorse vaknade Poppe utav sig själv för första gången på 24 år. Vi gick och lade oss lite tidigare igår, så det kan ju vara en av anledningarna. Poppe gick omkring som en zombi hela gårdagen och protesterade inte alls när vi sa att det var kojsningsdax. Tänk var lite vattenrutchkanonor och shopping på stan kan göra en sliten.

Vi inledde vår serie av sevärdheter på Naxos med att besöka den största på ön. Vi trodde att det kanske skulle bli lite för varmt för det idag, men det fläktade skönt.

Vi blickade tillbaka mot Naxos stad när vi var på väg upp mot Portalen.

Sedan tog vi våra färdigbredda smörgåsar (vi är ju rätt så duktiga på det vid det här laget) och begav oss till Agia Anna stranden. Där var det mer svenskar än i hela Sverige.
Den ligger precis bredvid vår favvostrand Agios Prokopios.

Det är fler av er som undrat hur det går med vårt husdjur Elvis. Av någon anledning var inte Elvis lika populär när det var dags att sova...så en kväll åkte han ut. Sen dess har vi inte sett till honom. Kränkt antagligen...
Vi har därför skaffat ett nytt husdjur. Ior håller till precis i närheten av vårt hus.

Här är vi på väg men stannar och snackar lite mer Ior på vägen. Huset ni ser i vänstra hörnet är Villa Kelly där vi bor.

Ikväll ska vi äta hemma igen och sen bege oss ner till hamnområdet för att ta en drink på något mysigt ställe med sköna stolar.

Inga kommentarer: